BAHA |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
AYŞEGÜL
Kıdemli Üye
Kayıt Tarihi: 23.07.2009 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 241 |
Alıntı Cevapla
Konu: BAHAGönderim Zamanı: 22.01.2010 Saat 02:11 |
|
BİZİM HİKAYEMİZ
Seni gördüğüm o günden beri Kalbim perişan gönlüm bir deli Sana yazdım beni anlatan Aşkımla dolu bu sözlerimi İşte bu bizim hikayemiz Öyle saf öyle temiz Kenetlenmiş ayrılamaz Kalbimizde ellerimiz Kanımda canımda dört yanımda Senden başka hiçkimse olmasın Bir gün dönsen yeter bana Gözlerim yolda kalmasın Olmayacak bir dua mıydı bu Allah'ım bana reva mıydı bu Yoksa hemen sonu gelecek Acıyla dolu rüya mıydı bu Düzenleyen AYŞEGÜL - 25.01.2010 Saat 16:58 |
|
|
OLMAYACAK DUALARDA İHTİMALLER SANA ÖZEL...
|
|
![]() |
|
AYŞEGÜL
Kıdemli Üye
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 22.01.2010 Saat 02:12 |
|
KUTUPTA YAZ GİBİ
Bir güneşe bir de sana bakamam
Bir ateşi bir elini tutamam Bir nefessiz birde sensiz kalamam Çöllerde su gibi özledim seni Kutupta yaz gibi özledim seni Susmuş dudakların hiç sesin gelmez Uzakta durursun gurbetin bitmez Karanlık sulara hayalin düşmez Çöllerde su gibi özledim seni Kutupta yaz gibi özledim seni Bir rüzgarı birde seni göremem İstesem de kaderimden silemem Bir allahtan bir de senden vazgecemem Çöllerde su gibi özledim seni Kutupta yaz gibi özledim seni |
|
|
|
|
![]() |
|
AYŞEGÜL
Kıdemli Üye
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 22.01.2010 Saat 02:13 |
|
YALNIZLIK BENİM ESKİ SEVGİLİM
Bitmez dedin her şey bitti Gitmez dedin herkesin gittiği gibi Sen vefasız rüzgarlar gibi Esip geçme yanımdan Sen yalancı yağmurlar gibi Süzülme yanaklarımdan Demiştim sana Bak şimdi Sen gittin gideli gözlerim uzaklara dalıyor Alıp başını çekip gitmeni aklım almıyor Yina o dar, o karanlık, o soğuk sokaklar beni bekliyor Senin çıktığın kapıdan yalnızlık geliyor Yalnızlık benim eski sevgilim Yalnızlık benim en vefalı yarim Ben onu kimler için terkettim O beni bırakmıyor Düzenleyen AYŞEGÜL - 26.01.2010 Saat 02:04 |
|
|
|
|
![]() |
|
AYŞEGÜL
Kıdemli Üye
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 25.01.2010 Saat 16:57 |
|
ADINI YOLLARA YAZDIM
Benim yaprağımda benim dalımda
Bülbül yaptım seni güllere yazdım Hep benim elimde benim dilimde Mızrap yaptım seni tellere yazdım Damarımdasın sen her an kanımda Hep kollarım da ol her an yanımda Bir şiirsin artık hep dudağımda Şarkı yaptım seni dillere yazdım Ben şimdiden seni yollara yazdım Unutup kalbinden silersin diye Sevdiğime pişman edersin diye Belki bırakıpda gidersin diye Ben şimdiden seni yollara yazdım Damarımdasın sen her an kanımda Hep kollarım da ol her an yanımda Bir şiir sin artık hep dudağımda Şarkı yaptım seni dillere yazdım Ben şimdiden seni Yollara yazdım |
|
|
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |