HAKAN ALTUN |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
AYŞEGÜL
Kıdemli Üye
Kayıt Tarihi: 23.07.2009 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 241 |
Alıntı Cevapla
Konu: HAKAN ALTUNGönderim Zamanı: 22.01.2010 Saat 01:50 |
|
KABUL ET
Mutlumuyum sanıyorsun En az senin kadar sancılarım Gülüyorum sanıyorsan Inanki çok aldanırsın Mecburdum gitmeye Dönüşü yok geriye Farzet bir rüyaydı Yalan oldu bu hikaye Kabul et Sonu yoktu birgün ayrılacaktık Kaderin kucağında belki bir oyuncaktık Kabul et suçunu Seninde var hataların Çalmıştı kapıyı o hain zalim ayrılık Kabul et Sonu yoktu birgün ayrılacaktık Kaderin kucağında belki bir oyuncaktık Kabul et suçunu Seninde var hatalarn Çalmıştı kapıyı o hain zalim ayrılık Düzenleyen AYŞEGÜL - 22.01.2010 Saat 02:34 |
|
|
OLMAYACAK DUALARDA İHTİMALLER SANA ÖZEL...
|
|
![]() |
|
AYŞEGÜL
Kıdemli Üye
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 22.01.2010 Saat 01:50 |
|
HANİ BEKLEYECEKTİN
Kimseye değil sana isyanım Güzel günleri anar ağlarım Anlamadın ki ona yanarım Sen benim gönlümde canım, yaralar açtın Unut demekle olmuyor Güneş doğmuyor günlere Kara bahtım çok yara aldı Zor günde vardın, hani nerde? Hani bekleyecektin bir ömür boyu Hani olmayacaktın başkalarının Sen yalancı çıktın vefasız çıktın Senin gibi biriyle işim olmaz ki. Düzenleyen AYŞEGÜL - 22.01.2010 Saat 02:34 |
|
|
|
|
![]() |
|
AYŞEGÜL
Kıdemli Üye
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 22.01.2010 Saat 01:51 |
|
DİYELİM Kİ
Kolay değil biranda beni silmek Kolay değil bu aşktan vazgeçebilmek Az buz değil yaşananlar biliyorsun Unutmak mümkün mü sanıyorsun Farzetki sen benim kadar sevebilseydin Bu kadar çabuk çekip gidemezdin Benim kadar seni seven biri olursa Sözüm söz seni ogün affederim Diyelim ki resimlerimi yaktın Diyelim ki aşk mesajlarımı sildin Adımı da kara kaplıya yazdın Ama anıları nasıl unutacaksın? Düzenleyen AYŞEGÜL - 22.01.2010 Saat 02:34 |
|
|
|
|
![]() |
|
AYŞEGÜL
Kıdemli Üye
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 22.01.2010 Saat 01:52 |
|
SEN DE AĞLA
Sıra sana da gelecek Ayrilik neymis göreceksin Hep mutlu ol istedim ama Ben cektim sende cekeceksin Hem sevdigim hem arkadasimdin Ben sevmistim yarinlarim icin Canimin cani can yoldasimdin Ben sucluyum sevdigim icin Hic aglamazdim ama Ben aglarim sende agla Yaptiklarin yanina kar kalir sanma Söz vermistin simdi yoksun Ayriligin günahi bir tek senin boynuna Düzenleyen AYŞEGÜL - 22.01.2010 Saat 02:35 |
|
|
|
|
![]() |
|
AYŞEGÜL
Kıdemli Üye
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 22.01.2010 Saat 01:54 |
|
AĞLAMAK YOK YÜREĞİM
Bir anda bırakıp gitti Ardına bakmadan terketti Hain bir pusuda vurdu ikimizi Yanlızlığımıza hapsetti Bu gönül oyununu beceremedik seninle Bizi yıktı mahvetti Hain bir pusuda vurdu ikimizi Yanlızlığımıza hapsetti Bu gönül oyununu beceremedik seninle Bizi yaktı kahretti Ağlamak yok yüreğim Sızlamak yok yüreğim Ne acılar yaşadık biz seninle Haykırmak yok yüreğim Yalvarmak yok yüreğim Bu acıya da katlanırız seninle Düzenleyen AYŞEGÜL - 22.01.2010 Saat 02:35 |
|
|
|
|
![]() |
|
AYŞEGÜL
Kıdemli Üye
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 22.01.2010 Saat 02:01 |
|
ZATEN O ŞARKIYI BEN SANA YAZMADIM
unutmaya beş kala gözlerini ve sana dair ne varsa bitmeye yakın işte o gün ben herşeyimi sende bıraktım sırf aşkımı aldım yanıma onu da kaybettim hükümsüzdür... sormadım kimseye unutmalıydım çareyi kendimce bulurum sandım giderken yanıma aşkımı aldım her sevda bir ölümmüş çok geç anladım vazgeçmek değil bu çaresiz kaldım her sevda bir ölümmüş çok geç anladım zaten o şarkıyı ben sana yazmadım farzet çok uzaklardaydım söz verdim kendime ağlamak yok diye dönülmez yollardayım. giderken yanıma aşkımı aldım her sevda bir ölümmüş çok geç anladım vazgeçmek değil bu çaresiz kaldım her sevda bir ölümmüş çok geç anladım Düzenleyen AYŞEGÜL - 22.01.2010 Saat 02:35 |
|
|
|
|
![]() |
|
AYŞEGÜL
Kıdemli Üye
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 22.01.2010 Saat 02:08 |
|
KÖLE GİBİ
Hayattan bezmiş bir köle gibi Yaşıyorum niye? Güneşim batık doğmuyor ağlıyorum gündüz gece İçimdeki şu yangını sormaz hiç kimse Bir de bana sorun dostlar, çekilmez çile Niye bana gelmiyorsun? Hiç mi beni sevmiyorsun? Zor mu gelir bütün bunlar Niye susup söylemiyorsun? Meyler çare bulamadı Dostlarım arayıp sormadı Ağladım sabaha kadar Gözyaşımı silen olmadı Sessizliğini dinlemek bile çok güzeldi Sensiz yaşamak hayatın en çekilmez derdi oldu Derin bir yalnızlık bu yaşadığım şimdilerde Bir başımayım koskoca evrende Biri olsun istiyorum; hem dost hem sevgili Hem de deva dertlerime... Düzenleyen AYŞEGÜL - 22.01.2010 Saat 02:36 |
|
|
|
|
![]() |
|
AYŞEGÜL
Kıdemli Üye
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 22.01.2010 Saat 02:26 |
|
HOŞÇAKAL
Gönlünü yeterince eğlendirdiysen Bana bir taksi çağır artık gideyim Sakın ola aldırma gözyaşlarıma Onları yolda ben hallededim Seni ilk gördüğüm bu yerden Gözlerine son kez bakarım Aşk ile girdiğim bu evden Hasret alır çıkarım Hoşçakal Allah'a emanet ol Tabiki Allahı'ın varsa Hoşçakal aşk sende kalsın Sanmam ama işine yararsa Düzenleyen AYŞEGÜL - 22.01.2010 Saat 02:36 |
|
|
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |