CENGİZ BABA ŞARKILARI |
Yanıt Yaz
|
Sayfa 123 5> |
| Yazar | |
DJ VOLKAN
Kıdemli Üye
Kayıt Tarihi: 22.07.2009 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 177 |
Alıntı Cevapla
Konu: CENGİZ BABA ŞARKILARIGönderim Zamanı: 05.01.2010 Saat 00:10 |
|
SÖZLERİM SEVENLERE Bu aşkın sonunu ben bile bile tutuldum çok yanarsın dediler yüreğimi avuttum hayalimde gözlerimde inan seni büyüttüm yaşamadım mutluluğu ağladım gecelerde bu sözlerim sevenlere duysunlar feryadımı eriyorum günden güne silsinler gözyaşımı yorgunum dostlarım yorgunum artık bundan sonra aşklara dargınım artık seviyormuş özlüyormuş deselerde inanmam hasretim sonum olsa ölürüm yaşayamam dağları aşarım ben taş kalbini aşamam ferhat olup yaşarım ben yaşarım hecelerde bu sözlerim sevenlere duysunlar feryadımı eriyorum günden güne silsinler gözyaşımı yorgunum dostlarım yorgunum artık bundan sonra aşklara dargınım artık Düzenleyen DJ VOLKAN - 31.07.2010 Saat 22:16 |
|
|
Cahil kimsenin yanında bile kitap gibi sessiz ol!
|
|
![]() |
|
DJ VOLKAN
Kıdemli Üye
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 05.01.2010 Saat 00:14 |
|
SENSİZ KUTLADIM
yokluğun öyle zor geldi ki bana seni görmeyince inanamadım sanki öksüz kalmış bir bu sevdiğim bu günü bilir diyordum beraber olmayı çok istiyordum unutmaz mutlaka gelir diyordum bu doğum günümü sensiz kutladım mazide kalmıştı tatlı gülüşün mazide kalmıştı sıcak öpüşün o anki halini şöyle bir bu doğum günümü sensiz kutladım sevdiğim bu günü bilir diyordum beraber olmayı çok istiyordum unutmaz mutlaka gelir diyordum bu doğum günümü sensiz kutladım Düzenleyen DJ VOLKAN - 31.07.2010 Saat 22:18 |
|
|
|
|
![]() |
|
DJ VOLKAN
Kıdemli Üye
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 05.01.2010 Saat 00:20 |
|
SEVMEK YETMEZ Mİ?
Yıllar sonra bir kalemde, Beni böyle silemezsin Benim sana sevdam varken, Hiçbir yere gidemezsin Can dedim, yar dedim, sevdim yetmez mi? Vefasız yüreğin kıymet bilmez mi? Sözünden dönene namert denmez mi? Boş yere harcadın senelerimi Canımdın, kanımdın bunlar yetmez mi? Vefasız yüreğin kıymet bilmez mi? Sözünden dönene namert denmez mi? Boş yere harcadın senelerimi Bize aşkı öğretenler, Önce insan ol dediler Sevilip de seviyorsan, Şükretmeyi bil dediler Can dedim, yar dedim, sevdim yetmez mi? Vefasız yüreğin kıymet bilmez mi? Sözünden dönene namert denmez mi? Boş yere harcadın senelerimi Canımdın, kanımdın bunlar yetmez mi? Vefasız yüreğin kıymet bilmez mi? Sözünden dönene namert denmez mi? Boş yere harcadın senelerimi Düzenleyen DJ VOLKAN - 31.07.2010 Saat 22:19 |
|
|
|
|
![]() |
|
DJ VOLKAN
Kıdemli Üye
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 05.01.2010 Saat 00:22 |
|
LİSELİM
Seninle her günüm ömre bedeldi
gönül dediğimde bağımdın benim unutmak mümkünmü liselim seni ilk aşkım sevgilim (hayatım varlığım)canımdın benim seninle bir kalem bir kağıt gibi seninle bir defter bir birlikte yazmıştık kaderimizi ilk aşkım sevgilim liselim benim şimdi nerede bir liseli görsem ne zaman okulun yanından (önünden)geçsem kalbim hep kahrolur gözlerim elem ilk aşkım sevgilim liselim benim seninle bir kalem bir kağıt gibi seninle bir defter bir kitap gibi birlikte yazmıştık güzel günleri(kaderimizi) ilk aşkım sevgilim liselim benim Düzenleyen DJ VOLKAN - 31.07.2010 Saat 22:22 |
|
|
|
|
![]() |
|
DJ VOLKAN
Kıdemli Üye
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 05.01.2010 Saat 00:27 |
|
YEMİN ETTİM
Hiç uzatma ellerini Tutmam artık yemin ettim Dalıp gitme gözlerime Bakmam artık yemin ettim Gönül verdim pişman ettin Ömür verdim ziyan ettin Sevdiğime pişman ettin Sevmem artık yemin ettim Sevgilimi sevgimi yok Senin sana hiç hayrın yok Çok çektirdin bana çok Sevmem artık yemin ettim Çok kırık bu kalbim sana Kendini boş yere yorma Yeminlere hiç baş vurma Kanmam artık yemin ettim Düzenleyen DJ VOLKAN - 31.07.2010 Saat 22:23 |
|
|
|
|
![]() |
|
DJ VOLKAN
Kıdemli Üye
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 05.01.2010 Saat 00:29 |
|
UTANMASAM AĞLARIM
sonu böyle olsun istememiştim seni kırdığıma pişmanım şimdi suçlayan gözlerle bakma yüzüme utanmasam karşında ağlarım şimdi inan gururumu yenemiyorum gitme benimle kal diyemiyorum ben bu ayrılığı istemiyorum utanmasam karşında ağlarım şimdi nasıl sensizliğe alışacağım hasretine nasıl dayanacağım sus ne olur yoksa çıldıracağım utanmasam karşında ağlarım şimdi inan gururumu yenemiyorum gitme benimle kal diyemiyorum ben bu ayrılığı istemiyorum utanmasam karşında ağlarım şimdi Düzenleyen DJ VOLKAN - 31.07.2010 Saat 22:24 |
|
|
|
|
![]() |
|
DJ VOLKAN
Kıdemli Üye
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 05.01.2010 Saat 00:32 |
|
ZİYAN OLDUM
Yazımı yazan kalem dünde kırılmış, Bağırmışım, çağırmışım sesim kısılmış Kara kaplı deftere de ismim yazılmış Var mı böyle bir şey, var mı söyleyin Yaşamaktan yorulmuşum İstermiydim böyle olsun İsterdim ki zaman dursun Şu dünyada sevenlere Çektiklerim deva olsun Ziyan oldum, ziyan oldum Kaderimin elinde Davacıyım yaşadığım Dünümle bugünüme Bitmez oldu, bitmez oldu Hesabım kaderimle Bir görüşle anlar oldum insan yüzünden Dostlar bile anlamaz garip halimden Yorulmuşum, tükenmişim, kahrolmuşum ben Var mı böyle bir şey, var mı söyleyin Yaşamaktan yorulmuşum çare söyleyin Düzenleyen DJ VOLKAN - 31.07.2010 Saat 22:26 |
|
|
|
|
![]() |
|
DJ VOLKAN
Kıdemli Üye
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 05.01.2010 Saat 00:33 |
|
YALANCI BAHAR
Gözlerin ayrılık adresi sanki Aşkıma ihanet beklemiyorum Bu muydu sevdanın payına düşen Ben seni gözümden sakınıyordum Yaşamaksa yaşanılır Kader buysa katlanılır Bende bir kaç hazin duygu Kalleşliğin sende kalır Yalancı baharın yalan çiçeği Vefasızlık senin meziyetinmiş Sen beni bırakıp gidiyorsun ya İnsanlığın seni çoktan terketmiş Yolunda harcarken Bütün ömrümü Sende görmek varmış Zalim zulmünü Yaşamaksa yaşanılır Kader buysa katlanılır Bende bir kaç hazin duygu Kalleşliğin sende kalır Düzenleyen DJ VOLKAN - 31.07.2010 Saat 22:28 |
|
|
|
|
![]() |
|
DJ VOLKAN
Kıdemli Üye
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 05.01.2010 Saat 00:34 |
|
YILLAR SENİNDİR Yıllar yıllar yıllarım yıllar senindirGitmek istiyorsan sevgilim eğer Git dilediğince yollar senindir Eğer anıları silmek kolaysa Siliver hepsini yıllar senindir Sanmaki hayalin çıkmaz gözümden Sanmaki ölürüm bu aşk yüzünden Anlayıver benim bir kaç sözümden Pişmanlık duyacak gönül senindir Yıllar yıllarım yıllarım yıllar senindir Yıllar yıllarım yıllarım yıllar senindir Ümitler tükenip giderse birgün Kalırsın çaresiz mutsuz ve üzgün Yüzünde çizgiler dolaştı üzgün Beni arayacak gözler senindir Sanmaki hayalin çıkmaz gözümden Sanmaki ölürüm bu aşk yüzünden Anlayıver benim bir kaç sözümden Pişmanlık duyacak gönül senindir Yıllar yıllarım yıllarım yıllar senindir Düzenleyen DJ VOLKAN - 31.07.2010 Saat 22:32 |
|
|
|
|
![]() |
|
DJ VOLKAN
Kıdemli Üye
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 05.01.2010 Saat 00:34 |
|
YIKAN SENDİN
ben aşkına saygı duydum onun için boyun eğdim bir kez sana gönül verdim yanan bendim yandıran sen gittin yüreğimi yaktın yaş oldun gözümden aktın sen gittin ardınadan baktım yıkan sendin yıkılan ben onurluyum kal diyemem ben sevdim seni bilemem yollar bendim çiğneyen sen sana nasıl anlatayım zaten herşey ortada bak yakın yeri ettin hasret bendim gurbetse sen Düzenleyen DJ VOLKAN - 31.07.2010 Saat 22:33 |
|
|
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
Sayfa 123 5> |
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |