Güllü Şarkı Sözleri |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
alpturan
Üye
Kayıt Tarihi: 08.05.2009 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 21 |
Alıntı Cevapla
Konu: Güllü Şarkı SözleriGönderim Zamanı: 11.05.2009 Saat 19:56 |
|
Bir Sevgi Borcun Var
Ne günler yasadik sevgilim senle mutluluk duyardin inan benimle yalanmiydi askin bir sor kalbine bir sevgi borcun var unutamazsin Inanip baglandim bakislarina kiyamazdim inan gözyaslarina herseyimi verdim senin askina bir sevgi borcun var unutamazsin beddua etmeye dilim varmiyor actigin yarayi kimse sarmiyor gözlerim heryerde seni ariyor bir sevgi borcun var unutamazsin Inanip baglandim bakislarina kiyamazdim inan gözyaslarina herseyimi verdim senin askina bir sevgi borcun var unutamazsin.. Bırakıp Gitme Anılar hatıralar yaşanmış o yıllar Gel herşeye yazık etme Sensiz yaşamak zulüm dayanamam ölürüm Beni bırakıpda gitme.. Ben sensiz ne yapar nasıl yaşarım Hep çıkmaza düşer sensiz yollarım ne olursun gitme dur yalvarırım Beni buralarda bırakıp gitme.. Bırakıp gitme,bırakıp gitme.. Sensiz yaşayamam beni terk etme! Sevemem başka bir yar gel etme dünyamı dar Beni bırakıpda gitme.. Silinmez bu duygular bitmez alışkanlıklar Beni bırakıpda gitme.. Yalan Sevgiler Beni bırakıpta terkedenleri ne olursa olsun unutacagım askıma karsılık vermeyenleri bende onlar gibi bırakacagım Birdaha kimseye kanmayacagım Yalan sevgilerle yanmayacagım Gerçek bir sevgili bulana kadar Kalbimi kimseye açmayacagım Yüzüme gülüpte aglatanları Yıllardır üstüme dert atanları Beni düşünmeyen vefasızları Bende hayatımdan çıkaracagım Birdaha kimseye kanmayacagım Yalan sevgilerle yanmayacagım Gerçek bir sevgili bulana kadar Kalbimi kimseye açmayacagım Yalan Sevgiler uğrunda yanmadımmı ağlamadımmı senin mechul bir gemi gibi sonsuza demir aldın esrarlı bir dünyaya gittin dönmedin sen gittin ardından ben nasıl nasılda yandım bir sevdasız limana sığındı bak deli gönlüm yelekenleri çoktan suya inmişti ıslanmış buğulanmış nemli gözlerle mechulde kaybolup gitmiş aşkımız bitmiş şimdi ben tek başıma ağlıyorum aşkımıza bu sonsuz gidiş neden neden söyle birtanem yaşanan tüm anılar bitti artık dönüş yok mechulde kaybolup gitmiş aşkımız bitmiş yine gün ağlıyor sensizliğin üstüne yine ben özlem dolu yine ben senden uzak mechulde kaybolup gitmiş aşkımız bitmiş Hayatımın Yanlışı Ne çok kızdım ne cok ben şu gönlüme, Sevecek başka yar yokmuydu diye, Ne kaldı,ne kaldı aşkından bana, Kaç gece ah edip ağladım sana.. Yagmur yagmur döküldü gözlerimden gözyaşı, Seni sevmekmiş meger hayatımın yanlışı, Duman duman yüregim senle oldu yanışı, Sevmek elbette güzel seni sevmem yanlıştı.. Kopardın içimden umutlarımı, Ben sende kaybettim bütün varımı, Ne kaldı,ne kaldı aşkından bana, Kaç gece ah edip agladım sana.. Yagmur yagmur döküldü gözlerimden gözyaşı, Seni sevmekmiş meger hayatımın yanlışı, Duman duman yüregim senle oldu yanışı, Sevmek elbette güzel seni sevmem yanlıştı.. |
|
|
Alayına İsyan , Kralına Posta , İnadına Müslüm...!
|
|
![]() |
|
alpturan
Üye
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 11.05.2009 Saat 19:59 |
|
Acımıyorsan
tek tesellim kaldı oda hayalin onuda al eğer acımıyorsan hiç düşünme beni ne olur halim hep uzaklarda kal acımıyorsan yaktın sevgi denen duyglarımı yıktın dağlar gibi umutlarımı çaldın bu günümü yarınlarımı gel canımıda al acımıyorsan unutmak istesem unutulmuyor seven gönül sözle avutulmuyor bir kadeh boşalıp biri doluyor kır kadehleride acımıyorsan yaktın sevgi denen duyglarımı yıktın dağlar gibi umutlarımı çaldın bu günümü yarınlarımı gel canımıda al acımıyorsan |
|
|
|
|
![]() |
|
alpturan
Üye
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 11.05.2009 Saat 19:59 |
|
Adam Gibi Sev Beni
Artık sabrım kalmadı Ya kal bende yada git Bir görünüp kaybolma Gideceksen durma git Bıktım yalanlarından Bıktım pişmanlığından Bu kaçıncı özürün Bu kaçıncı yalvarman Adam gibi sev beni Benim sevdiğim gibi Nazın aşkından büyük Deli etme kalbimi Benle oyun oynama Ben oyuncak değilim Üzülen sen olursun İnan ki çok ciddiyim Bıktım yalanlarından Bıktım pişmanlığından Bu kaçıncı özürün Bu kaçıncı yalvarman |
|
|
|
|
![]() |
|
alpturan
Üye
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 11.05.2009 Saat 20:00 |
|
Aklımı Kaçıracağım
Delice seven bir gönlüm var Senin ugrunda yanıyor ya Çıldırtmadan gelde kollarına sar ya seni ya aklımı kaçıracagım seni ellere yar edemem bir kere sevmisim vazgecemem sen yoksun ya yanımda ben gülemem ya seni ya aklımı kaçıracagım aklıma koydum seni ben alacagım ah alamazsam seni ben kacıracagım ah seni hain seni zalim yeter ettigin kastınmı var bu canıma yeter cektigim |
|
|
|
|
![]() |
|
alpturan
Üye
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 11.05.2009 Saat 20:00 |
|
Değmezmiş Sana
aklıma gelmezdi ayrılacağım bu aşkın sonunda ağlayacağım düşündükçe seni çıldıracağım boşuna sevmişim değmezmiş sana en büyük hatayı sende yapmışım o taş kalbinde ben aşk aramışım demekki yıllarca boşa yanmışım boşuna sevmişim değmezmiş sana iki yüzlüymüşsün farkedemedim yalanmış sözlerin hissedemedim ne yaptım sa sana kıymet bilmedin boşuna sevmişim değmezmiş sana |
|
|
|
|
![]() |
|
Scorpion
Üye
Kayıt Tarihi: 06.05.2009 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 56 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 12.05.2009 Saat 00:01 |
|
ellerine sağlık alpturan
çok güzel bir paylaşım... |
|
![]() |
|
DJ VOLKAN
Kıdemli Üye
Kayıt Tarihi: 22.07.2009 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 177 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 25.07.2010 Saat 23:19 |
|
SENİ ÇOK SEVDİM
Kara sevda yuregimde kor gibi,
eriyorum ellerimde kar gibi... Ey vefasiz, ben ugrunda olurdum! Ne cikardi biraz sevsen sen beni! Dag tasa askim diye, seni yazdim ben her yere! Tas kalbini bile bile sana asik oldum, seni cok sevdim! Sevda degil gore gore olmek bu, ask yerine ucuruma itmek bu... Ah belalim, beni kirsan ne cikar? Anlasana elde degil, sevmek bu! Dag tasa askim diye, seni yazdim ben her yere! Tas kalbini bile bile sana asik oldum, seni cok sevdim! |
|
|
Cahil kimsenin yanında bile kitap gibi sessiz ol!
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |