AHMET SELÇUK İLKAN |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
AYŞEGÜL
Kıdemli Üye
Kayıt Tarihi: 23.07.2009 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 241 |
Alıntı Cevapla
Konu: AHMET SELÇUK İLKANGönderim Zamanı: 24.12.2009 Saat 22:10 |
|
SEN VURDUN DA BEN ÖLMEDİM Mİ
Yokluğunda ne ateşleri hasretimle yaktım da Bir seni yakamadım, beni yaktığın gibi Çölde su, mahpusta gün, oruçta ekmek gibi bekledim seni Sense araya korkular koydun. Yasaklar koydun... Şimdi nerdesin diye sakın sorma Sen çağırdın da ben gelmedim mi? Sen varken darılmazdım çiçeksiz baharlara, Yağmurlu havalara...Bu kasvetli akşamlara Sen varken Bakıp içlenmezdim tren istasyonlarına Otobüs duraklarına... Sen varken ayrılanlara ağlamazdım... Yıkılmazdım biten sevdaların ardından Gidenlere küsmezdim Kalanlara acımazdım... Sen varken böyle üşümezdim-titremezdim Masumdum, çocuklar gibi Böyle delirmezdim-küfretmezdim... Hele ölmeyi hiç düşünmezdim. Şimdi soruyorum sana Adı sevdaysa bu cehennemin Sen yaktın da ben yanmadım mı? Biliyorsun Bütün acılarına 'yeşil ışık' yaktım olmadı Bütün korkularına'arka çıktım'olmadı Dağlara merdiven dayadım olmadı Haziranda kar oldum yağdım avuçlarına olmadı Sevdim olmadı -yandım olmadı-taptım olmadı Artık benden pes Bu aşkın biletini istediğin gibi kes Nasılsa gidiyorsun Biliyorum git... Ama ardında Ağlayan bir çift göz Paramparça bir yürek Ve yıkılmış bir dağ görmek istemiyorsan Çek silahını-daya sırtıma Titrersem namerdim... Sen vurdun da ben ölmedim mi? Düzenleyen AYŞEGÜL - 24.12.2009 Saat 22:14 |
|
![]() |
|
AYŞEGÜL
Kıdemli Üye
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 24.12.2009 Saat 22:11 |
|
AŞK KİTABI
Ne olur söyleyin sevenler bana Ayrılmak kanun mu aşk kitabında Elele tutuşup gülmeden daha Terketmek kanun mu aşk kitabında Ümitlerim kırıldı bitti Hayallerim yıkıldı gitti Bu dert beni benden etti Sevdim sevdim bak ne hale geldim Her seven sonunda düşüyor derde Bu aşk kitabının yazanı nerde Bir aşık inandı çok sevdi diye Terketmek kanun mu aşk kitabında Düzenleyen AYŞEGÜL - 24.12.2009 Saat 22:14 |
|
![]() |
|
AYŞEGÜL
Kıdemli Üye
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 24.12.2009 Saat 22:12 |
|
AŞKIMIZ BİR ROMAN
Kalbimde arama eski yerini Sen gözümden akan sele karıştın İstesem de artık sevemem seni Hasret rüzgarına yele karıştın Seninle aşkımız eski bir roman Yandı sayfaları külüdür kalan Sevgilim herşeyim sendin bir zaman Ne yazık sonunda ele karıştın Kırılan kalbim var dinmez bir kini Ömrümce sürecek aşka yemini Kavuşmak imkansız artık sevgilim Dönüşü olmayan yola karıştın Düzenleyen AYŞEGÜL - 24.12.2009 Saat 22:15 |
|
![]() |
|
AYŞEGÜL
Kıdemli Üye
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 24.12.2009 Saat 22:13 |
|
BANA BUNU YAPMAYACAKTIN
Bana bunu yapmayacaktın Öyle sırtımdan vurmayacaktın beni Gelişin gibi onurlu olmalıydı gidişin Ve öylesine gururlu bitişin. Gel gör ki kötü oynadın bu oyunu Erken düştü masken yüzünden Demek sen içimde büyüttüğüm bir dev değil Bir hiçtin Görüyorsun işte Gittin Ve de bittin… Bana bunu yapmayacaktın Böyle bir hançerle yıkmayacaktın beni Bir ihanetin adresi olmamalıydı ayak izlerin Yoksa ben mi yanlış tanıdım seni? Yoksa hep böyle kirli miydi senin denizlerin? İşte ellerimde Suç ortağın bir sinema bileti Bir pastane köşesi Bir tiyatro gişesi. Bu kadar ucuza gitmeyecektin Sigara dumanlarında harcamayacaktın bu aşkı Ve aşk cellatlarına meze yapmayacaktın beni Şimdi boş bir mezar bulsam Seni böylesine sevdiği için Oraya bırakırdım kalbimi… Bana bunu yapmayacaktın Böyle küstürmeyecektin şiirlerimi Kan kırmızısı yağmurlar Yağdırmayacaktın gecelerime Kanatlarını kırmayacaktın umutlarımın Beni böyle çıldırtmayacaktın! Artık Adın ihaneti çağrıştırıyor bana Ve tadın bir yılanın en öldürücü zehrini Söyle Şimdi hangi yüreğe saplıyorsun O acımasız hançerini? .. Bil ki Bundan böyle Yasaklanmış kitaplarım gibisin bana Yaklaşmam yasak Dokunmam yasak Ve ömrümce Sarılmam yasak sana!.. Düzenleyen AYŞEGÜL - 24.12.2009 Saat 22:15 |
|
![]() |
|
AYŞEGÜL
Kıdemli Üye
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 24.12.2009 Saat 22:13 |
|
BİR GÜLÜ SEVDİM
Bu son buluşmamız
Bu son görüşmemiz Kimbilir bir daha karşılaşmayız Belkide bir daha görüşemeyiz Ayrılmalıyız ayrılmalıyız Bir gülü sevdim
Bir seni sevdim Bir mevsimlikmiş senle aşkımız Gel gitme desem kal etme desem Hiç faydası yok ayrılmalıyız Senin gözlerin yaşlı Benim yüreğim yaslı Bu aşkta bir umut kalmadı yazık Seni bir başkası bekliyor artık Ayrılmalıyız ayrılmalıyız Düzenleyen AYŞEGÜL - 24.12.2009 Saat 22:15 |
|
![]() |
|
DJ VOLKAN
Kıdemli Üye
Kayıt Tarihi: 22.07.2009 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 177 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 24.07.2010 Saat 22:49 |
|
MILYON KERE AŞK
Ben bir Aşk'tır tutturmuşum oh ne iyi
Aşk'lı içkiler içip sarhoş oluyorum ne güzel Hoşuma gitmiyorsa rengi denizlerin Biraz Aşk sürüyorum güzelleşiyor Şarkılar söylüyorum Şiirler yazıyorum Aşk üstüne Saatim her zaman Aşk'a beş var Ya da Aşk'ı beş geçiyor Ne yana baksam gördüğüm o Gözümü yumsam aklımdan Aşk geçiyor... Bana sorarsanız mevsimlerden Aşktayız Günlerden Aşk ertesidir Odur gün gün beni yaşatan Onun kokusu sarmıştır sokakları Onun gözleridir şafakta gördüğüm Akşam kızıllığında onun dudakları... Başka kadını övmeyin yanımda gücenirim Aşk'ı övecekseniz ne ala, oturabilirsiniz Bir kadeh de sizinle içeriz Aşk'lı İki laf ederiz Onu siz de seversiniz benim gibi Ama yağma yok Aşk'ı size bırakmam Alın tek kat elbisemi size vereyim Cebimde bir on liram var Onu da alın gerekirse Ben Aşk'ı düşünürüm, üşümem Üç kere adını tekrarlarım, karnım doyar Parasızlık da bir şey mi Ölüm bile kötü değil Aşksızlık kadar... Ona uğramayan gemiler batsın Ondan geçmeyen trenler devrilsin Onu sevmeyen yürek taş kesilsin Kapansın onu görmeyen gözler Onu övmeyen diller kurusun İki kere iki dört elde var Aşk Bundan böyle dünyada Aşkın adı ......... olsun... :) Düzenleyen DJ VOLKAN - 29.07.2010 Saat 02:49 |
|
|
Cahil kimsenin yanında bile kitap gibi sessiz ol!
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |