Ebru Gündeş |
Yanıt Yaz
|
Sayfa <1 345 |
| Yazar | |
AYŞEGÜL
Kıdemli Üye
Kayıt Tarihi: 23.07.2009 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 241 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 24.12.2009 Saat 19:39 |
|
SENSİZİM
Sadece sevmeyi bilenler için söylüyorum Seviyorsanız allahına kadar Seviliyorsanız allahına kadar sevip Nankörlük görüyorsanız Boşverin gitsin Beklerim yıllarca beklerim Hasretime hasretini eklerim Beklerim yıllarca beklerim Özlemime özlemini eklerim Seni seni seni seviyorum diyemedim yar Seni seni çok özledim Nankörsün güzelim değmezsin Aşkın sevdanın kıymetini bilmezsin Kala kala bir ben kaldım dünyada sensizim Yana yana bir sana yandım dünyada sensizim Cana cana bir canı sevdim Dünyadaki o can sensin Sen benim gözbebeğim bitanemsin Düzenleyen AYŞEGÜL - 24.12.2009 Saat 19:39 |
|
![]() |
|
DJ VOLKAN
Kıdemli Üye
Kayıt Tarihi: 22.07.2009 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 177 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 05.01.2010 Saat 04:24 |
|
. Düzenleyen DJ VOLKAN - 24.04.2010 Saat 13:31 |
|
|
Cahil kimsenin yanında bile kitap gibi sessiz ol!
|
|
![]() |
|
AYŞEGÜL
Kıdemli Üye
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 07.01.2010 Saat 15:34 |
|
SEN BENİ SEVMEKTEN GİDİNCE
Sen beni sevmekten gidince Ben bana borclu kaldım Ya sen bana fazla geldin Ya ben sana az kaldım Gitme bir adım öteye gülüm Bir adımda gurbet olur Gitme bir nefes öteye gülüm her nefes hasret olur Sen sesini alıp gidince Ben burda dilsiz kaldım Ya sen bana fazla geldin Ya ben sana az kaldım Gitme bir adım öteye gülüm Bir adımda gurbet olur Gitme bir nefes öteye gülüm her nefes hasret olur ( aşk yasaklandı artık halka açık yerlerde El tutmak yol açıyor diye hesapsız susmalara Kaldırdık tüm tutuşmaları Yasak kelime oyunu yapmak Yalan söylemek mecburi ve serbest ayyuka çıkmak Artık yağmur sonraları toprak kokmak yok Tomurcuklanmak günah ve bir insan gözü yüzünden Yüz gün art arda uyumamak Kimse ölmesin diye kimsenin aklında Her Sevdalı verdiği sözü geri alacak Güneşi ayı hatta hiçbir tabiat olayı şahit gösterilmeyecek hiçbir sevdaya Ne deniyorsa onu atacak kalp Ve süresi yirmi dört saate çıkarılacak meskun mahallerde ağlamanın ) Düzenleyen AYŞEGÜL - 07.01.2010 Saat 15:34 |
|
![]() |
|
DJ VOLKAN
Kıdemli Üye
Kayıt Tarihi: 22.07.2009 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 177 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 07.01.2010 Saat 23:25 |
|
. Düzenleyen DJ VOLKAN - 24.04.2010 Saat 13:31 |
|
|
Cahil kimsenin yanında bile kitap gibi sessiz ol!
|
|
![]() |
|
AYŞEGÜL
Kıdemli Üye
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 11.01.2010 Saat 15:21 |
|
SABAHLAR UZAK
Sabahlar uzak bu sevda tuzak bana Çok zaman geçti sabrım yok yarınlara Kaçıncı hasret,kaçıncı yalnızlığım Sigaramın ucunda Şimdi yanımda yanımda olcaktın Bıraktın beni sevda yokuşlarında Kuşlar uçurdum akşamdan sabahlara Sigaramın ucunda yanar hasretin Vurur can evimden ellerime kelepçeler vurur Gel vefasız,gel vicdansız Çağırmazdım acil olmasa, Gel insafsız,ah kitapsız Yanıyorum arzularınla Aynalarda gözyaşım var Ağladıkça yangın çıkar gözyaşlarımdan Gerçekten inanıp sevseydin beni Böyle sabahları beklermiydim hiç Çoktan yanımda olurdun çoktan Gece üç beş nöbetlerine dikmezdin beni Sensiz kaldığım ilk günden beri İçimde bir umut vuslata dair Akşamları imzaladım gözyaşlarımla Seni aramıyor seni sormuyorsam Bu senden vazgeçtim demek değildir Bir daha böyle sevecek olsam Bir kalemde silerdim seni... Düzenleyen AYŞEGÜL - 11.01.2010 Saat 15:22 |
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
Sayfa <1 345 |
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |